Orthophar Animal Care: duif & paard logo

Bedrijf

Orthophar Animal Care stands for quality and innovation!

Het verhaal achter Orthophar

Orthophar bvba werd in 2006 opgericht door apotheker D. Flament en dierenarts A. Vanneste. Het idee voor Orthophar kwam uit de visie om hoogwaardige en wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen voor dieren te ontwikkelen om ze in optimale conditie te krijgen en houden. Bij Orthophar richten we ons op het ontwikkelen van klantgerichte langetermijnoplossingen. De Orthophar-producten zijn gebaseerd op een sterk onderbouwde kennis in de orthomoleculaire geneeskunde en een jarenlange praktijkervaring.

Wat is orthomoleculaire geneeskunde?

De orthomoleculaire geneeskunde heeft als doel het behouden van een optimale gezondheid en het behandelen van ziektes door gebruik te maken van voedingsstoffen, meestal onder de vorm van voedingssupplementen. Het fundamentele basisprincipe bestaat eruit om de gepaste molecule in de optimale concentratie toe te dienen. Op deze manier worden specifieke metabole processen op celniveau gereguleerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn het maximaliseren van de zuurstofopname en de energievoorziening, het optimaliseren van de inspanningscapaciteit of het tegengaan van verzuring.

Onderzoek en wetenschap

In de loop der jaren zijn de Orthophar-producten aangepast aan de nieuwste kwaliteitseisen en bevindingen. Elke unieke formule is het resultaat van een uitgebreide studie vanuit de wetenschappelijke literatuur die uitvoerig werd onderworpen aan de dagelijkse praktijk. Hierdoor blinken onze formulaties uit in kwaliteit en innovatie.

Distributie

Alle Orthophar-producten zijn voedingssupplementen en dus vrij verkrijgbaar. Onze producten zijn in meerdere landen beschikbaar. Om u optimaal te begeleiden worden de Orthophar-producten verkocht in gespecialiseerde verkooppunten zoals dierenspeciaalzaken, bij dierenartsen en apotheken. Deze specialisten kunnen u indien nodig bijstaan met persoonlijk advies. Geen verkooppunt gevonden? Onze producten kan u ook steeds bestellen via onze webshop. Om deze service te kunnen aanbieden, zijn wij echter genoodzaakt verzendingskosten aan te rekenen.

Geen verkooppunt gevonden? Stuur een mail naar info@orthophar.be en wij helpen u graag verder.

Kiezen voor Orthophar is kiezen voor kwaliteit en innovatie!
copyright Orthophar, all rights reserved webdesign & logo by Webnet4u